Ford Consul & Granada

                                  Hjemstedet for de store Ford-modeller 1972 - 1977

        HJEM     OM SIDEN     MODELHISTORIE     VOGNPARKEN     RENOVERING      BILREP i POLEN       LINKS 

 

   Consul- og Granada-træf 2011

Afholdes søndag den 3. juli på transportcentret i Vejle - lige ved frakørsel 59 på E45. Vi møder op mellem 10 og 11 og så ser vi hvor længe vi gider sparke dæk. Der er mulighed for at købe mad på stedet. Jeg går ud fra at vi samles på en del af P-pladsen hvor der er plads til os.

Både MK1 og MK2 samt andre interesserede er selvfølgelig velkomne. Man kan jo evt medbringe lidt stumper i bagagerummet.

   Consul- og Granada-træf 2007

Så blev det endelig til noget! Og langt om længe fik jeg også lagt lidt billeder ud.

I den regnfulde sommer trillede samledes vi i alt 5 fine vogne her på adressen, heraf 3 MK I'er og 2 MK II'er. Desværre måtte en del granadaførere melde afbud, men måske bliver vi flere næste gang - hvem ved.

Dagen startede i tørvejr, og efter lidt dækspark mv kørte de 3 ældste vogne til ishuset i Dollerup, hvor de to store MK II'er stødte til. Udsigten over Hald sø var flot, men mon ikke de fleste forbipasserende valgte at betragte de 5 fine biler i stedet..

Midt i kæmpe-isvafler og grillmad blev vi alle overrasket af voldsom regn, og skyndte os tilbage til Frederiks, hvor vi fik handlet lidt reservedele, taget billeder, snakket om biler og sluttede af med en omgang kuglegrillet kød i pølseform.

Det var sgu da hyggeligt venner, jeg håber at se Jer og en flok andre næste gang!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Reservedele                                    Kontakt