Ford Consul & Granada

                                  Hjemstedet for de store Ford-modeller 1972 - 1977

        HJEM     OM SIDEN     MODELHISTORIE     VOGNPARK     RENOVERING      BILREP i POLEN       LINKS 

 

  Reservedele til Ford Consul/Granada

 

Herunder finder du min liste over reservedele, som jeg ligger inde med. De stammer fra mit køb af den nuværende Consul, og de fleste dele passer til MK I, dog passer mange dele til både MK I og MK II. Delene sælges primært for at få dem nyttiggjort, og fordi det som regel er vældig hyggeligt over en øl/sodavand/kop kaffe i værkstedet at få snakket med andre Granada-fans.

Send en mail via linket nedenfor hvis du mangler noget. Delene sælges til en pris som vi bliver enige om. Du får selvfølgelig pengene tilbage hvis der viser sig at være fejl ved delene, men ellers er der ingen garanti og det er ren privat handel.

Efterhånden er lageret også ved at være tømt fopr brugbare dele, men man kan da være heldig. Du kan med fordel kontakte Finn Jørgensen fra Viborg, som har et større lager med 11.000 varenumre til alle Ford-modeller, heraf mange originale og fabriksnye reservedele. Kontakt Finn på mail eller telefon 40 58 35 11.

Åbn Jans reservedelsliste (pdf) - opdateret med MK2-dele 5. juni 2010

Send mig en mail vedrørende reservedele.

Hvis du står og mangler dele til din Granada / Consul, og du ikke kan finde dem i mit lager, så prøv at se på links-siden. Her er links til diverse reservedels-ressourcer.

Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har tekniske spørgsmål. Hvis jeg ikke kender svaret, så kender jeg nok en, der gør! Jeg hjælper desuden gerne med at finde frem til dele, og pga. min tyske familie og kontakter til speditionsfirmaer benytter jeg ofte Ebay i Tyskland til at finde dele. Jeg hjælper også gerne med bestilling fra Oldcars om nødvendigt.

 

 

 

  Forlygter til MK2

  • 5 stk i fornuftig stand

 

  Sideruder til coupé

  • bagruder til 72-74 coupé, pr. stk. 300 - 400 kr efter stand

 

  Gearkasse manuel

  • til Granada 72 - 77, 4-trins, med boltet stang, kr. 450

 

 

 

 

 Reservedele                                Kontakt